Munters

Genesys - Produktvalsprogram och säljkonfigurator för luftbehandlingsaggregat (AHU)

Munters utvecklar system för luftkonditionering, kylning och avfuktning för energieffektiv luftbehandling. Divid utvecklar Munters produktvalsprogram och försäljningskonfigurator som används för att välja, konfigurera och beräkna Munters system.

 

Produktvalsprogrammet, som är webbaserat, används globalt av Munters egen säljkår och externa VVS-konsulter vid utformning av nya anläggningar för att snabbt få ett offertunderlag. Ett avfuktningssystem eller luftkonditionering är en komplex produkt som består av många komponenter. Alla enheter är kundorder-specifika vilket skapar ett stort behov av effektiva konfigurations- och beräkningsverktyg. Divid arbetar nära Munters i utvecklingen av verktyg för produktval som passar Munters verksamhet och produkter.

 

Om Munters
Munters är en global ledare och premiumpartner inom energieffektiva luftbehandlingslösningar. Med hjälp av innovativ teknik skapar våra expertingenjörer det perfekta klimatet för kunder i ett brett spektrum av branscher, där de största är livsmedels-, läkemedels- och datacenter. Munters har definierat framtiden för luftbehandling sedan 1955. Idag sker tillverkning och försäljning i 30 länder av cirka 2700 anställda. Munters rapporterar en årlig nettoomsättning i regionen på cirka 5 miljarder kronor och ägs av Nordic Capital Fund VII.

Läs mer: www.munters.com