Swegon

Indoor Climate Design, ICD - Produktvalsprogram och säljkonfigurator för rumsprodukter

Vi är stolta över förtroendet att utveckla Swegons nya produktvalsprogram och säljkonfigurator ICD (Indoor Climate Design). Det hjälper kunder och försäljning att hitta rätt produkter med enkla visuella hjälpmedel och skapa fullständig teknisk dokumentation som grund för en offert. Programmet är anpassat till Swegons rumsprodukter och hjälper till att skapa den önskade funktionen i rummet. Smidigt och enkelt!

 

Lösningar för alla behov
WISE-systemet hanterar ett behovsdrivet inomhusklimat (DCIC), dvs. ventilation och luft- och vattenburen värme och kyla. Den är flexibel och ger full frihet att kombinera produkter hela vägen ner till rumsnivån. ICD skapar konfigurationsfiler för WISE med alla rätta inställningar.
ICD är en webbaserad applikation med 3D-funktioner för att visualisera Swegons rumsprodukter och flödesmönster. Programmet fungerar direkt i webbläsaren utan behov av plugin-program från tredje part.

ICD använder Promaster för all produktinformation och teknisk data.

 

Om Swegon

Swegon AB är ett företag i Latour-koncernen och är marknadsledande inom energieffektiv ventilation och klimatsystem.

Swegon har 14 produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Italien, Indien, Nordamerika, Tyskland, Belgien och Storbritannien. Företaget har 2 100 anställda och omsättningen är cirka 430 MEUR.