Medarbetare

Adam Luotonen

Adam Luotonen

Systemutvecklare med stort intresse för algoritmer och lösningar på komplexa problem. Adam har många års erfarenhet av att utveckla avancerade produktkonfiguratorer inom ventilationsindustrin. Han har också tidigare erfarenhet av bland annat artificiell intelligens, avancerade algoritmer, kompilatorer, funktionella språk, fysiksimulering och 3D-grafik.

Som person är Adam beredd att se till att kundens nuvarande och framtida behov tillgodoses på ett smart och effektivt sätt. Han ser också till att lösningarna blir generiska och kraftfulla och därmed återanvändbara.

Björn Lindberg

Björn Lindberg

Systemutvecklare och teknisk projektledare med över 30 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, både som linjechef, projektledare och utvecklare. De senaste åren har han arbetat med webbutveckling inom Javascript, Typescript, Dart och C #.

Björn är en bra lagspelare där han genom sin personlighet och erfarenhet bidrar till gruppens övergripande prestation. Genom att kombinera kundfokus med god teknisk förståelse är han en effektiv problemlösare och en tillgång i alla grupper.

Björn Torstensson

Björn Torstensson

Systemutvecklare med över 20 års erfarenhet av avancerad systemutveckling av produktkonfiguratorer inom ventilationsindustrin. Björn har också lång erfarenhet som systemarkitekt och kombinationen av detta leder till bra strukturerad kod som går snabbt och pålitligt.

Björn är en smart utvecklare som alltid hittar bra lösningar på komplexa problem.

Christer Lundberg

Christer Lundberg

Testledare och systemtestare med lång erfarenhet. Christer är noggrann och strukturerad som testare och hittar ofta bra lösningar på knepiga problem.

Som person är Christer en social problemlösare och alltid intresserad av att skapa nya kontakter.

Erik Engvall

Erik Engvall

COO och projektledare med över 20 års erfarenhet av systemutveckling och teknisk projektledning inom många olika verksamhetsområden och tekniker.

Med sin öppna personlighet, både när det gäller ny teknik och att lära känna nya människor och miljöer, är han en tillgång i alla projekt. Erik har förmågan att förstå och förenkla kundproblem och snabbt hitta kärnan i vad som behöver göras. En social och uppskattad team-medlem som alltid är optimistisk.

Filip Olsson

Filip Olsson

Systemutvecklare med några års erfarenhet från avancerad webbutveckling. Filip hanterar både kunder och kod med stor försiktighet.

Filip är en social person som förutom kodning gillar att ta en longboard-tur eller dyka i Vättern.

Findlay Forsblom

Findlay Forsblom

Systemutvecklare med en ny kandidatexamen i datateknik från Växjö universitet. Findlay är en begåvad utvecklare och en snabb på att lära sig nya tekniker.

Findlay är social och öppensinnad som person och lätt att arbeta med.

Fredrik Sunnegårdh

Fredrik Sunnegårdh

Systemutvecklare med magisterexamen i teknisk fysik och elektroteknik. Fredrik har lång erfarenhet som systemutvecklare, programvaruarkitekt och team-ledare från Scania m.fl. Fredrik har en bred kunskap från inbyggda system till full stack webbutveckling, från specifikation till kontinuerlig integration.

Fredrik är social, kreativ och gillar att lära sig nya saker. Han är grundlig och envis och ger inte upp förrän uppgiften är klar. Han tycker att mjukvaruutveckling är lika mycket en hobby som ett yrke.

Henrik Brandt

Henrik Brandt

Systemutvecklare med en kandidatexamen i mjukvaruutveckling från Mittuniversitetet i Växjö.

Henrik får mycket gjort och det blir bra - han är en riktig problemlösare och en mycket begåvad utvecklare.

Johan Kåhlman

Johan Kåhlman

Systemutvecklare med en kandidatexamen i mjukvaruutveckling och mobila plattformar från Jönköpings universitet.

Johan är en skicklig utvecklare och problemlösare med ett öppet sinne och en social attityd.

Jonas Kello

Jonas Kello

CTO, systemarkitekt, utvecklare och teknisk projektledare med mer än 30 års erfarenhet inom IT-branschen. Fokuserar på arkitektur och design av viktiga informationssystem för webb och skrivbord. Jonas har bred erfarenhet av olika programmeringsspråk och miljöer, både för backend och frontend.

Som person är Jonas skicklig, väl orienterad och strukturerad. Jonas förstår och tillämpar snabbt ny teknik och bekantar sig med kundernas verksamhet. Han är verkligen intresserad av systemutveckling, har en stark drivkraft och är omtyckt för sin förmåga att samarbeta och dela sin kunskap.

Jonathan Mourtada

Jonathan Mourtada

Systemutvecklare med lång erfarenhet av webbutveckling och en stjärna på Javascript. Jonathan är en hängiven utvecklare som lever i koden. Jonathan har också stor kunskap inom IT-infrastruktur och servrar.

Jonathan är en problemlösare som snabbt och effektivt hittar bra lösningar på komplexa problem. På fritiden blandar han kodning med några rundor på golfbanan.

Josef Dagson

Josef Dagson

Josef är en erfaren utvecklare samt teknisk fysiker med en magisterexamen i tillämpad fysik och elektroteknik. Detta gör Josefs kompetens och erfarenhet till en perfekt matchning för våra projekt på Divid. Josef har också arbetat som lärare både i Sverige och som volontär i Tunis och kan på ett pedagogiskt sätt dela med sig av sin kunskap.

Josef är öppensinnad och social och har en välkomnande attityd. Han är en problemlösare för både stora och små problem och hittar ofta mycket bra lösningar för komplexa uppgifter.

Leif Eriksson

Leif Eriksson

Systemutvecklare och teknisk projektledare med mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling, särskilt avancerade säljkonfiguratorer inom ventilationsindustrin. Leif hanterar både kod och fysiska beräkningar. Leif har också erfarenhet från projektledning av agila team.

Leif är en öppen och social person och en strukturerad utvecklare som alltid vill leverera bästa möjliga lösning till kunden.

Marcus Nytjärn

Marcus Nytjärn

Systemutvecklare inom inbyggda system, mobiler och informationssystem med mer än 20 års erfarenhet baserat på en magisterexamen i inbäddade system. Marcus har arbetat med iOS, c / c ++, hallon pi, ATmega, node.js, Java, PHP, JavaScript etc. Han har också erfarenhet av Linux.

Marcus har ett genuint tekniskt intresse. Han är en problemlösare och fixare som uppskattas för sin hjälpsamhet. Marcus har en teknisk lösning på problemet innan du vet att det finns ett problem. Alltid bekant med all ny teknik.

Marcus Ingvarsson

Marcus Ingvarsson

Systemutvecklare med god kunskap inom matematik och fysik.

Markus är en öppen och social person och en gedigen problemlösare.

Martin Svensson

Martin Svensson

Systemutvecklare och teknisk fysiker med djup kunskap i tekniska beräkningar och implementering av komplexa algoritmer. Huvudsakligen fokuserad på utveckling i C # och TypeScript/JavaScript.

En skicklig systemutvecklare som gillar tekniska och teoretiska utmaningar. En kreativ problemlösare som vill fördjupa sig i tekniska problem och som inte ger upp förrän han har hittat en lösning. Martin är ansvarskännande, pålitlig, engagerad, social och omtyckt teammedlem som löser det han lovade på ett snabbt och bra sätt och gillar att hjälpa andra medlemmar i laget.

Nebiyat Sirak

Nebiyat Sirak

Systemutvecklare med några års erfarenhet. Nebiyat är en snabblärd och en mycket skicklig utvecklare med en kandidatexamen inom mjukvaruutveckling och mobila plattformar från Jönköpings högskola.

Nebiyat är en social, driven, snabb och tålmodig person som brinner för programmering och utmaningar som följer med det.

Oskar Dahlin

Oskar Dahlin

Ny stjärna på Divid!

Stefan Svensson

Stefan Svensson

VD och en bred systemutvecklare och teknisk fysiker - från krav till verifiering - från webbutveckling till inbäddad - från teknisk projektledning till implementering och testning. Lång erfarenhet av inbyggda system för säkerhetskritiska applikationer.

Stefan är social och strukturerad. Han är pedagogisk och har god kommunikationsförmåga, vilket ofta ger en övergripande roll i projekt. Stefan är konstruktiv i diskussioner och möten och hjälper alltid till att föra projekten framåt.

Tim Svensson

Tim Svensson

Systemutvecklare med en magisterexamen i teknisk fysik från Lunds universitet.

Tim strävar efter att ta sig an utmaningar, kan snabbt utnyttja nyförvärvad kompetens och kunskap och har en medfödd entusiasm för problemlösning.

Victor Widell

Victor Widell

Systemutvecklare och designer med mer än 15 års erfarenhet. Bra på appar för iPhone och iPad. Victor har arbetat mycket med modern webbteknik på både frontend och backend.

Victor gillar att lösa komplexa problem på ett elegant sätt med väl strukturerad kod som ett resultat. Victor har programmering och nya programmeringstekniker som hobby.

Zlatan Filipusic

Zlatan Filipusic

Systemutvecklare och teknisk projektledare med mycket erfarenhet av C # som numera ägnar all sin tid åt avancerad webbutveckling i TypeScript / JavaScript. Zlatan har erfarenhet som entreprenör inom IT-branschen och expert på att driva utvecklingsprojekt från idé till färdig produkt.

En praktisk lagspelare som får saker gjort. Zlatan är ansvarstagande och gillar att samarbeta med andra. Har lätt att bearbeta ny information och förstå kundernas verksamhet. Ett datorintresse från tidig ålder har lett till att Zlatan enkelt använder sig av ny teknik och omsätter den i praktiken.