Medarbetare

Adam Luotonen

Adam Luotonen

Systemutvecklare med stort intresse för algoritmer och lösningar på komplexa problem. Adam har många års erfarenhet av att utveckla avancerade produktkonfiguratorer inom ventilationsindustrin. Han har också tidigare erfarenhet av bland annat artificiell intelligens, avancerade algoritmer, kompilatorer, funktionella språk, fysiksimulering och 3D-grafik.

Som person är Adam beredd att se till att kundens nuvarande och framtida behov tillgodoses på ett smart och effektivt sätt. Han ser också till att lösningarna blir generiska och kraftfulla och därmed återanvändbara.

Axel Axelsson

Axel Axelsson

Systemutvecklare med en kandidatexamen i mjukvaruutveckling och mobila plattformar från Jönköpings universitet.

Axel är en skicklig utvecklare som gillar problemlösning. Han trivs bra med att arbeta i grupp och att hjälpa andra medlemmar i laget.

Björn Lindberg

Björn Lindberg

Systemutvecklare och teknisk projektledare med över 30 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, både som linjechef, projektledare och utvecklare. De senaste åren har han arbetat med webbutveckling inom Javascript, Typescript, Dart och C #.

Björn är en bra lagspelare där han genom sin personlighet och erfarenhet bidrar till gruppens övergripande prestation. Genom att kombinera kundfokus med god teknisk förståelse är han en effektiv problemlösare och en tillgång i alla grupper.

Björn Torstensson

Björn Torstensson

Systemutvecklare med över 20 års erfarenhet av avancerad systemutveckling av produktkonfiguratorer inom ventilationsindustrin. Björn har också lång erfarenhet som systemarkitekt och kombinationen av detta leder till bra strukturerad kod som går snabbt och pålitligt. Behärskar (Delphi,) C/C++, .NET (C#,VB.net + framework), Javascript/TypeScript, SQL.

Björn är en smart utvecklare som är bra på att se saker från ett annat håll för att hitta bästa lösningen och inte fastna i hur det är löst idag.

Christer Lundberg

Christer Lundberg

Testledare och systemtestare med lång erfarenhet. Christer är noggrann och strukturerad som testare och hittar ofta bra lösningar på knepiga problem.

Som person är Christer en social problemlösare och alltid intresserad av att skapa nya kontakter.

Findlay Forsblom

Findlay Forsblom

Systemutvecklare med en högskoleingenjörexamen i datateknik från Linnéuniversitet. Findlay är en begåvad utvecklare och snabb på att lära sig nya tekniker.

Findlay är social och öppensinnad som person och lätt att arbeta med.

Henrik Brandt

Henrik Brandt

Systemutvecklare med en treårig utbildning i mjukvaruutveckling från Mittuniversitetet i Östersund. Jobbar i huvudsak med webbteknologier som Typescript, React och Node.js.

Henrik får mycket gjort och det blir bra - han är en riktig problemlösare och en mycket begåvad utvecklare.

Johan Kåhlman

Johan Kåhlman

Systemutvecklare med en kandidatexamen i mjukvaruutveckling och mobila plattformar från Jönköpings universitet. Fortfarande under de första åren av sin ingenjörskarriär, men det han saknar i erfarenhet tar han igen med känsla för detaljer och hårt arbete.

Johan är en skicklig utvecklare och problemlösare med ett öppet sinne och en social attityd.

Jonas Kello

Jonas Kello

CTO, systemarkitekt, utvecklare och teknisk projektledare med mer än 30 års erfarenhet inom IT-branschen. Fokuserar på arkitektur och design av viktiga informationssystem för webb och skrivbord. Jonas har bred erfarenhet av olika programmeringsspråk och miljöer, både för backend och frontend.

Som person är Jonas skicklig, väl orienterad och strukturerad. Jonas förstår och tillämpar snabbt ny teknik och bekantar sig med kundernas verksamhet. Han är verkligen intresserad av systemutveckling, har en stark drivkraft och är omtyckt för sin förmåga att samarbeta och dela sin kunskap.

Josef Dagson

Josef Dagson

Josef är en erfaren system utvecklare och teknisk fysiker med en magisterexamen i tillämpad fysik och elektroteknik. Detta gör Josefs kompetens och erfarenhet till en perfekt matchning för våra projekt på Divid. Josef har också arbetat som lärare både i Sverige och som volontär i Nordafrika och kan på ett pedagogiskt sätt dela med sig av sin kunskap. Josef är öppensinnad och social och har en välkomnande attityd. Utanför jobbet håller han kropp och huvud i form med löpning och strategispel.

Josef är en problemlösare för både stora och små problem och hittar ofta mycket bra lösningar på komplexa uppgifter.

Leif Eriksson

Leif Eriksson

Systemutvecklare och teknisk projektledare med mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling, särskilt avancerade säljkonfiguratorer inom ventilationsindustrin. Leif hanterar både kod och fysiska beräkningar. Leif har också erfarenhet från projektledning av agila team.

Leif är en öppen och social person och en strukturerad utvecklare som alltid vill leverera bästa möjliga lösning till kunden.

Marcus Nytjärn

Marcus Nytjärn

Systemutvecklare inom inbyggda system, mobiler och informationssystem med mer än 20 års erfarenhet baserat på en magisterexamen i inbäddade system. Marcus har arbetat med iOS, c / c ++, hallon pi, ATmega, node.js, Java, PHP, JavaScript etc. Han har också erfarenhet av Linux.

Marcus har ett genuint tekniskt intresse. Han är en problemlösare och fixare som uppskattas för sin hjälpsamhet. Marcus har en teknisk lösning på problemet innan du vet att det finns ett problem. Alltid bekant med all ny teknik.

Marcus Ingvarsson

Marcus Ingvarsson

Systemutvecklare med god kunskap inom matematik och fysik.

Markus är en öppen och social person och en gedigen problemlösare.

Martin Svensson

Martin Svensson

Systemutvecklare och teknisk fysiker med 15 års erfarenhet i branschen. Har djup kunskap i tekniska beräkningar och implementering av komplexa algoritmer. Huvudsakligen fokuserad på utveckling i C # och TypeScript/JavaScript.

En skicklig systemutvecklare som gillar tekniska och teoretiska utmaningar. En kreativ problemlösare som vill fördjupa sig i tekniska problem och som inte ger upp förrän han har hittat en lösning. Martin är ansvarskännande, pålitlig, engagerad, social och omtyckt teammedlem som löser det han lovade på ett snabbt och bra sätt och gillar att hjälpa andra medlemmar i laget.

Max Alberts

Max Alberts

Ny på Divid!

Nebiyat Sirak

Nebiyat Sirak

Systemutvecklare med några års erfarenhet. Nebiyat är en snabblärd och en mycket skicklig utvecklare med en kandidatexamen inom mjukvaruutveckling och mobila plattformar från Jönköpings högskola.

Nebiyat är en social, driven, snabb och tålmodig person som brinner för programmering och utmaningar som följer med det.

Oskar Dahlin

Oskar Dahlin

Systemutvecklare med en kandidatexamen i datavetenskap från Uppsala universitet. Oskar lär sig snabbt nya tekniker och strävar efter att utvecklas till en bättre programmerare.

Oskar är en social och strukturerad person som gillar datorer och ny teknik

Rasmus Svanberg

Rasmus Svanberg

Systemutvecklare med kandidatexamen i mjukvaruutveckling från Jönköping Universitet. Rasmus vill ständigt lära sig mer och gillar detaljer.

Rasmus är en duktig problemlösare, proaktiv med öppet förhållningsätt till systemutveckling. Han gillar att samarbeta och att ta sig an nya tekniker.

Stefan Svensson

Stefan Svensson

VD, teknisk fysiker och systemutvecklare med lång erfarenhet från inbäddade system till webbutveckling, speciellt produktkonfiguratorer inom ventilation. Från teknisk projektledning till implementering och testning. Har mycket kunskaper inom beräkningar för termodynamik.

Stefan är social och strukturerad. Han är pedagogisk och har god kommunikationsförmåga, vilket ofta ger en övergripande roll i projekt. Stefan är konstruktiv i diskussioner och möten och hjälper alltid till att föra projekten framåt.

Tim Svensson

Tim Svensson

Systemutvecklare med en magisterexamen i teknisk fysik från Lunds universitet.

Tim strävar efter att ta sig an utmaningar, kan snabbt utnyttja nyförvärvad kompetens och kunskap och har en medfödd entusiasm för problemlösning.

Victor Widell

Victor Widell

Systemutvecklare och designer med mer än 15 års erfarenhet. Bra på appar för iPhone och iPad. Victor har arbetat mycket med modern webbteknik på både frontend och backend.

Victor gillar att lösa komplexa problem på ett elegant sätt med väl strukturerad kod som ett resultat. Victor har programmering och nya programmeringstekniker som hobby.

Zlatan Filipusic

Zlatan Filipusic

Systemutvecklare och teknisk projektledare med mycket erfarenhet av C # som numera ägnar all sin tid åt avancerad webbutveckling i TypeScript / JavaScript. Zlatan har erfarenhet som entreprenör inom IT-branschen och expert på att driva utvecklingsprojekt från idé till färdig produkt.

En praktisk lagspelare som får saker gjort. Zlatan är ansvarstagande och gillar att samarbeta med andra. Har lätt att bearbeta ny information och förstå kundernas verksamhet. Ett datorintresse från tidig ålder har lett till att Zlatan enkelt använder sig av ny teknik och omsätter den i praktiken.