Work here

Since we are a swedish company operating in Sweden it is, besides english, vital to know swedish to be able to work here, therefore this page is in swedish.

Kort om oss

Divid utvecklar skräddarsydd programvara för webb och mobil. Vår specialité är produktvalsprogram och produktkonfiguratorer. Våra kunder är ofta internationella företag som är världsledande inom sin bransch. Vi driver projekten från vårt kontor i centrala Jönköping med strålande vätterutsikt som inspiration!

 

Eftersom vi driver projekt åt våra kunder har vi stort inflytande över teknikval och hur projekten skall drivas. I dagsläget jobbar vi mestadels med avancerad webbutveckling i TypeScript med React som ramverk. Vi jobbar agilt, oftast enligt Kanban.

 

Som anställd på Divid har du stor frihet att styra din dag och ditt arbete. Vårt mål är att du skall trivas på jobbet men även att det skall fungera hemma, livet är ju så mycket mer än arbete. Vi erbjuder träningsbidrag för att motivera till rörelse och vi har ett schysst pensionsavtal. Hos oss väljer du själv vad du vill ha för mobil, dator, bildskärm mm så att din arbetsmiljö fungerar på bästa sätt för dig.

 

Någon gång per år brukar vi åka på en kombinerad konferens-/nöjesresa till något skönt ställe. Vi kodar tillsammans, äter goda middagar och solar/badar/turistar. De senaste åren har vi t.ex. varit i Norra Kroatien, Rom, Barcelona och Nice.

Låter detta intressant? Kolla in lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan här nedanför.

Ansökan

Gör en spontanansökan direkt så kontaktar vi dig så fort vi kan