Lediga tjänster

Since we are a swedish company operating in Sweden it is, besides english, vital to know swedish to be able to work here, therefore this page is in swedish.

  Kort om oss

  Divid utvecklar skräddarsydd programvara för webb och mobil. Vår specialité är produktvalsprogram och produktkonfiguratorer. Våra kunder är ofta internationella företag som är världsledande inom sin bransch. Vi driver projekten från vårt kontor i centrala Jönköping med strålande vätterutsikt som inspiration!

   

  Eftersom vi driver projekt åt våra kunder har vi stort inflytande över teknikval och hur projekten skall drivas. I dagsläget jobbar vi mestadels med avancerad webbutveckling i TypeScript med React som ramverk. Vi jobbar agilt, oftast enligt Kanban.

   

  Vi erbjuder dig intressanta och utmanande uppdrag med stort inflytande över hur vi tillsammans löser uppgiften. För att trivas på Divid krävs att du har ett stort intresse för systemutveckling och att diskutera lösningar med teamet men också att komma med egna förslag på lösningar. Bra kod gör oss stolta och glada och kunderna nöjda!
  Som anställd på Divid har du stor frihet att styra din dag och ditt arbete. Vi erbjuder träningsbidrag för att motivera till rörelse och vi har ett schysst pensionsavtal. Hos oss väljer du själv vad du vill ha för mobil, dator, bildskärm mm så att din arbetsmiljö fungerar på bästa sätt för dig.

   

  Någon gång per år brukar vi åka på en kombinerad konferens-/nöjesresa till något skönt ställe. Vi kodar tillsammans, äter goda middagar och solar/badar/turistar. De senaste åren har vi t.ex. varit i Norra Kroatien, Rom, Barcelona och Nice. 2019 hyrde vi ett medeltida slott utanför Florens.

  Låter detta intressant? Kolla in lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan här nedanför.

  Ansökan

  Gör en spontanansökan direkt så kontaktar vi dig så fort vi kan