Picadeli

Utveckling av mjukvara för ny salladsdisk.

Picadeli utvecklar en ny salladsdisk från grunden med patenterat kylsystem, kreativa inovationer och mängder med smarta funktioner.

 

Divid utvecklar programvara för enkel och säker mathantering samt tydlig information till kunden. Butiken hanterar enkelt disken med hjälp av en specialutvecklad app som körs på en iPod Touch i ett skyddande skal. Appen används för att skanna QR-koden som finns på varje enskild produkt. När en produkt skannas sparas information om hållbarhet och övrig produktinformation i disken och en digital etikett visar tydlig produktinformation till kunden. Om en produkt är nära att bli för gammal larmar appen så att produkten snabbt kan bytas ut. Appen påminner också om städronder och andra rutiner som skall utföras under dagen.

 

Om kunden vill läsa mer om produkterna än det som visas på de digitala etiketterna finns en tablet där kunden kan få fördjupad information om alla produkter som just nu ligger i disken.

 

Divid utvecklar även rapport- och övervakningssystem för uppföljning av statistik och ev. avvikelser i rutiner, skötsel och drift. Samtliga diskar går att fjärrstyra för enkelt systemunderhåll och support.

 

Divid utvecklar också inbyggda system för styrning och reglering av det patenterade kylsystemet samt de digitala etiketterna som tydligt visar aktuell information om varje produkt i salladsdisken.

 

 

Om PicaDeli:

Picadeli AB är marknadsledande i Sverige med konceptet Picadeli, en självplocksbar för matig sallad där kunderna enkelt kan skapa en god och inspirerande måltid på plats i butik. Den första salladsbaren testades 2009 och konceptet lanserades i sin helhet under hösten 2010. Picadeli finns idag på både den svenska, danska och finska marknaden.

picadeli.se

PicaDeli_2_webPicaDeli Salladsdisk
picadeli_ipod
picadeli_qr
PICADELI_01_RGB