Munters

Munters utvecklar klimataggregat och avfuktningssystem. Divid har utvecklat Munters produktvalsprogram som används för att välja, konfigurera och beräkna Munters aggregat.

Produktvalsprogrammet, som är webbaserat, används globalt av Munters egna säljare samt externa VVS-konsulter vid projektering av nya anläggningar för att snabbt ta fram ett offertunderlag. Ett avfuktningssystem eller klimataggregat är en komplex produkt sammansatt av många komponenter. Alla aggregat är kundorderspecifika vilket gör att behovet av ett effektivt konfigurerings- och beräkningsprogram är stort. Divid har i nära samarbete med Munters utvecklat produktvalsprogrammet för att passa Munters verksamhet och produkter.

 

Om Munters
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapas ett perfekt klimat för Munters kunder i de flesta branscher. Munters största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning och försäljning i 30 länder av 2 700 medarbetare. Munters ägs av Nordic Capital Fund VII och har en omsättning på ca 5 miljarder kronor.

Läs mer på www.munters.com/se.

 genesys_docgenesys_computer

genesys_mxplusmunters_logo