Adam Luotonen

Adam Luotonen

Systemutvecklare med stort intresse för algoritmer och lösningar av komplexa problem. Adam har många års erfarenhet av att utveckla avancerade produktkonfiguratorer inom ventilationsindustrin. Har även tidigare erfarenhet inom bland annat artificiell intelligens, avancerade algoritmer, kompilatorer, funktionella språk, fysiksimulering och 3D-grafik.

Som person är Adam mån om att se till att kundens nuvarande och framtida behov tillfredställs på ett smart och effektivt sätt. Han ser även till att lösningarna blir generella och kraftfulla och på så sätt återanvändbara.

Björn Lindberg

Björn Lindberg

Systemutvecklare med över 25 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, både som linjechef, projektledare och utvecklare. Har de senaste åren jobbat med webbutveckling i Javascript, Typescript, Dart och C#.

Björn har lätt för att jobba i team, där han genom sin personlighet och erfarenhet bidrar till att gruppen som helhet presterar på topp. Genom att kombinera kundfokus med god teknisk förståelse är han en effektiv problemlösare och en tillgång i alla grupper.
Björn Torstensson

Björn Torstensson

Björn har över 20 års erfarenhet av avancerad systemutveckling av produktkonfiguratorer inom ventilationsindustrin. Björn har även lång erfarenhet som systemarkitekt. Björn är klurig och utformar bra och snabba lösningar på komplexa problem.

Erik Engvall (VD)

Erik Engvall (VD)

Projektledare med över 15 års erfarenhet av systemutveckling och teknisk projektledning inom många olika verksamhetsområden och tekniker.

Med sin öppna personlighet, både när det gäller ny teknik och att lära känna nya personer och miljöer, är han en tillgång i alla projekt. Erik har förmåga att förstå och förenkla kunders problem och att snabbt hitta kärnan i vad som behöver göras.

En social och uppskattad teammedlem som alltid är optimist.Filip Olsson

Filip Olsson

Filip har flera års erfarenhet av avancerad webbutveckling och är utbildad högskoleingenjör inom mjukvaruutveckling och mobila plattformar på högskolan i Jönköping.

Johan Kristiansson

Johan Kristiansson

Högskoleingenjör i datateknik med ett brinnande intresse för programmering. Främst inriktad på C#.Net och Android-utveckling.

Johan är en kreativ och mångsidig systemutvecklare som trivs bra i allt mellan gränssnittsprogrammering till backend-implementationer. Han är en envis, kompetent problemlösare är som inte ger sig förrän en bra, generell lösning är funnen. En social, omtyckt person som är en tillgång i alla team.


Jonas Kello

Jonas Kello

Systemarkitekt, utvecklare och teknisk projektledare med mer än 20 års erfarenhet inom IT-branschen. Fokuserar på arkitektur och design av större informationssystem för webb och desktop. Har bred erfarenhet av olika programmeringsspråk och miljöer, både för backend och frontend.

Som person är Jonas kunnig, påläst och strukturerad. Snabb på att förstå och ta till sig ny teknik och sätta sig in i kundernas verksamhet. Han är genuint intresserad av systemutveckling, har ett starkt driv och är omtyckt för sin förmåga att samarbeta och dela med sig av sina kunskaper.

Jonathan Mourtada

Jonathan Mourtada

Systemutvecklare med lång erfarenhet inom webbutveckling.

Josefine Nilsson

Josefine Nilsson

Josefin har en fil.kand inom Informatik med inriktning grafisk design och webbutveckling.

Ken Reijo

Ken Reijo

Ken är utbildad högskoleingenjör inom mjukvaruutveckling och mobila plattformar på högskolan i Jönköping och vårat senaste tillskott. Ken är metodisk och lösningsinriktad och gillar webbutveckling.

Leif Eriksson

Leif Eriksson

Systemutvecklare med mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling, framförallt avancerade konfiguratorer inom ventilationsindustrin. Leif behärskar både kod och fysikaliska beräkningar. Leif har även erfarenhet från projektledning av agila team.

Marcus Nytjärn

Marcus Nytjärn

Systemutvecklare inom inbyggda system, mobiler och informationssystem med 15 års erfarenhet grundat med en magisterutbildning i inbyggda system. Har jobbat med iOS, c/c++, raspberry pi, ATmega, node.js, Java, PHP. Duktig på linux.

Marcus har ett genuint teknikintresse. Han är en problemlösare och fixare som är uppskattad för sin hjälpsamhet. Marcus har en tekninsk lösning på problemet innan du vet att det finns. Alltid väl insatt i all ny teknik.

Martin Svensson

Martin Svensson

Teknisk fysiker med djupa kunskaper inom tekniska beräkningar och implementation av komplexa algoritmer. Främst inriktad på utveckling i C# och VB.NET.

En skicklig systemutvecklare som gillar tekniska och teoretiska utmaningar. En kreativ problemlösare som gärna djupdyker i tekniska problem och som inte ger sig förrän han har hittat en lösning. Martin är ansvarsfull, pålitlig, engagerad, social och omtyckt teammedlem som löser det han har lovat på ett snabbt och bra sätt och som gärna hjälper övriga medlemmar i teamet.

Stefan Svensson

Stefan Svensson

Systemutvecklare, programmerare med bred kunskapsinriktning - från krav till verifiering - från informationsssytem(.NET) till embedded - från teknisk projekledning till implementation och test. Lång erfarenhet av inbyggda system för säkerhetskritiska tillämpningar.

Stefan är social och strukturerad. Han är pedagogisk och har god kommunikationsförmåga vilket ofta ger en övergripande roll i projekt. Stefan är konstruktiv i diskussioner och möten och bidrar alltid till att föra projekten framåt.

Victor Widell

Victor Widell

Systemutvecklare och designer med 12 års erfarenhet. Duktig på appar för iPhone och iPad. Har arbetat mycket med modern webbteknik på både frontend och backend.

Victor gillar att lösa komplexa problem på ett elegant sätt med välstrukturerad kod som resultat. Har programmering och nya programmeringstekniker som hobby.Zlatan Filipusic

Zlatan Filipusic

Systemutvecklare inom C# och VB.NET med erfarenhet av webbutveckling i blandade miljöer. Erfarenhet som entreprenör i IT-branschen och van att driva utvecklings-projekt från idé till färdig produkt. Jobbar just nu mycket med C#, JavaScript och MVC.

En praktiskt lagd teamspelare som får saker gjorda. Tycker om att samarbeta med andra och ta eget ansvar. Har lätt för att bearbeta ny information och förstå kundernas verksamhet. Ett datorintresse sedan tidig ålder har lett till att Zlatan har lätt för att ta till sig ny teknik och omsätta den i sitt arbete.