Vi har redan från starten utvecklat produktvalsprogram och produktkonfiguratorer för att effektivisera konfiguration och försäljning av kundanpassade produkter.

 

Många av våra kunder finns inom ventilationsindustrin där behovet av produktvalsprogram och produktkonfiguratorer är oerhört stort då varje produkt är helt kundanpassad, men vårt koncept fungerar för även för andra branscher där det finns behov av konfigurering och kundanpassade försäljning.

 

För att stödja produktvalsprogrammen och korta ner utvecklingstiden har vi utvecklat ett specialanpassat PIM-system (Product Information Management). Utveckling av detta program sker i vårt systerbolag Divid Promaster AB (promaster.se).

Promaster är utvecklat för att stödja konfigurerbara produkter där varje variant inte nödvändigtvis har ett förutbestämt artikelnummer – artikelnumret kan istället vara ett resultat av konfigureringen.

 

Vi har lång erfarenhet av systemutveckling med många erfarna konsulter, däremot nöjer vi oss inte med den kunskap vi har utan håller oss hela tiden uppdaterade inom de senaste teknikerna och utvecklingsmetoderna. Några av oss är dessutom tekniska fysiker med stora kunskaper inom fysikaliska beräkningar.

Vi är systemutvecklare som brinner för att utveckla bra programvara. Vi håller oss uppdaterade med de senaste teknikerna och letar noggrant efter det bästa sättet att lösa dina önskemål. Vi kan driva ett utvecklingsprojekt från start till mål eller vara en del tillsammans med era egna utvecklare. Vi utvecklar i huvudsak moderna webbapplikationer eller mobila lösningar ibland i kombination med hårdvara och inbyggda system.

Jag vill veta mer! Kontakta mig.