Vi är systemutvecklare

Vi är systemutvecklare som brinner för att utveckla bra programvara. Vi håller oss uppdaterade med de senaste teknikerna och letar noggrant efter det bästa sättet att lösa dina önskemål. Vi kan driva ett utvecklingsprojekt från start till mål eller vara en del tillsammans med era egna utvecklare. Vi utvecklar i huvudsak moderna webbapplikationer eller mobila lösningar gärna i kombination med hårdvara och inbyggda system.

 

 

Vi är experter på produktkonfigurering

Vi har redan från starten utvecklat produktkonfiguratorer och produktvalsprogram för att effektivisera konfiguration och försäljning av kundanpassade produkter. Många av kunderna inom detta område finns inom ventilationsindustrin där behovet av produktvalsprogram och produktkonfiguratorer är oerhört stort då varje produkt är helt kundanpassad. För att stödja produktvalsprogrammen och korta utvecklingstiden har vi utvecklat ett specialanpassat PIM-system (Product Information Management). Utveckling av detta program sker idag i vårt systerbolag Divid Promaster AB (promaster.se). Promaster är utvecklat för att stödja konfigurerbara produkter där varje variant inte har ett artikelnummer.

 

 

Vi har lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av systemutveckling med många erfarna konsulter, däremot nöjer vi oss inte med den kunskap vi har utan håller oss hela tiden uppdaterade inom de senaste teknikerna och utvecklingsmetoderna.